"Σπαγγέτι" λαχανικών με πέστο από σπανάκι και δυόσμο

"Σπαγγέτι" λαχανικών με πέστο από σπανάκι και δυόσμο

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

Πέστο από σπανάκι και δυόσμο
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    50 γρ.
  • χυμό λάιμ
    1 ½ κ.σ.
  • σπανάκι baby, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
    200 γρ.
  • φρέσκο δυόσμο (μόνο τα φύλλα)
    8 κλωνάρια
  • φιστίκια Αιγίνης χωρίς κέλυφος, αλατισμένα
    50 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • αλάτι
    ¼ κ.γλ.
"Σπαγγέτι" από καρότο και κολοκυθάκι
  • νερό
    500 γρ.
  • κολοκυθάκια (περίπου 200 γρ.), κομμένα σαν σπαγγέτι (βλ. συμβουλή)
    1 - 2
  • καρότα (περίπου 200 γρ.), κομμένα σαν σπαγγέτι (βλ. συμβουλή)
    1 - 2
  • γλυκομπίζελα (sugar snap ή snow peas), κομμένα σε λεπτές λωρίδες
    100 γρ.
  • τυρί παρμεζάνα σε νιφάδες, για το σερβίρισμα
  • φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 252 kcal / 1059 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 7.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων