Pão mediterrâneo sem glúten

Pão mediterrâneo sem glúten

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 doses

Υλικά

Massa
  • fermento de padeiro fresco
    40 g
  • água morna
    400 g
  • açúcar
    ½ c. chá de
  • farinha s/ glúten
    500 g
  • psyllium husk
    2 c. chá de
  • azeite mais 3 c. de sopa p/ pincelar
    15 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • Farinha s/ glúten q.b. p/ polvilhar
  • azeitonas verdes s/ caroço
    100 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    100 g
  • tomate seco, em óleo
    100 g
  • alecrim só as folhas
    2 c. sopa de
  • queijo mozarela cortado em cubos pequenos
    100 g
  • pimenta
    2 pitadas de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 258.3 kcal / 1080.7 kJ
Πρωτεΐνη 8.5 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 37.6 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 388.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων