Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油培根意面
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          帕玛森奶酪(Parmesan cheese) 切块60 克
- 
          佩科里诺乳酪(pecorino) (προαιρετικό πεδίο)30 克
- 
          红葱头 (30克)1 瓣
- 
          培根丁150 克
- 
          特级初榨橄榄油20 克
- 
          水1200 克
- 
          盐 约½茶匙2 - 3 克
- 
          意大利面条350 克
- 
          蛋3 颗
- 
          蛋黄1 颗
- 
          盐1 - 2 小撮
- 
          黑胡椒粉2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        27 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2528 kJ  / 
                        604 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        27 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        63 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        世界
                        34 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                     
                                    