
Συσκευές & Αξεσουάρ
南乳汁酱羊肉
Προετοιμασία 4ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
适合炖煮的羊肉,不带骨 ,腿肉,切大块800 克
-
白酒20 克
-
香菜 ,洗净沥干,切小段40 克
-
姜5 片
-
蒜头 ,拍碎2 瓣
-
海鲜酱80 克
-
红腐乳汁120 克
-
京葱 ,切小段1 根
-
花椒 ,约1茶匙3 克
-
花雕酒200 克
-
油20 克
-
八角2 颗
-
桂皮2 根
-
香叶1 片
-
冰糖80 克
-
水300 克
-
盐 ,约5克1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
452.3 kcal /
1890.5 kJ
Πρωτεΐνη
42.7 g
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
34.5 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
1738.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

年味
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα