
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered Mexican dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Pico de Gallo
-
tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters250 g
-
jalapeño pepper trimmed and cut into halves (optional)1
-
red onions80 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Sour "cream"
-
raw cashew nuts100 g
-
raw pine nuts100 g
-
lemon juice60 g
-
water, filtered150 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese150 g
-
refried beans, canned (see Tip)400 g
-
iceberg lettuce shredded½
-
cilantro, fresh leaves only, for garnishing
-
corn chips to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
357.8 kcal /
1502.8 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
27.3 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Perfect for Dipping
13 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHummus (TM5/TM6 Metric)
10 λεπτ.
Baba Ganoush
1ωρ.
Béchamel sauce
15 λεπτ.
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 λεπτ.
Lemon Caper Aioli
10 λεπτ.
Basil pesto
10 λεπτ.
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
BBQ Sauce
5ωρ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Καμία βαθμολογία
Tzatziki
20 λεπτ.
Guacamole
5 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.