Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Marinade and Teriyaki Glaze
  • fresh ginger peeled and sliced (see Tip)
    30 g
  • Japanese soy sauce (or shoyu)
    100 g
  • mirin
    60 g
  • maple syrup, pure
    100 g
  • salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
    520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
  • rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
    250 g
  • water
    1000 g
  • broccoli florets cut in 3-4 cm florets
    340 g
    340 g sugar snap peas
  • black sesame seeds (προαιρετικό πεδίο) toasted, to garnish
  • green onion (προαιρετικό πεδίο) thinly sliced, to garnish
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 665.2 kcal / 2783 kJ
Πρωτεΐνη 39.5 g
Λιπαρά 21.1 g
Υδατάνθρακες 74.1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.9 g
Νάτριο 1499.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων