Leftover Vegetable Hummus

Leftover Vegetable Hummus

4.9 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • cooked white chickpeas (1 x 400 g can)
    240 g
  • leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)
    250 - 300 g
  • tahini to taste (see Tip)
    50 - 75 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • garlic clove to taste
    ½ - 1
  • ground cumin to taste
    ½ - 1 tsp
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • parsley, fresh finely chopped, for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 226 kcal / 944 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 282 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων