
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Διατροφή ανά 660 g
Θερμίδες
2137.1 kcal /
8976 kJ
Πρωτεΐνη
41.3 g
Λιπαρά
185.8 g
Υδατάνθρακες
72.1 g
Φυτικές ίνες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Perfect for Dipping
13 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHummus (TM5/TM6 Metric)
10 λεπτ.
Baba Ganoush
1ωρ.
Béchamel sauce
15 λεπτ.
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 λεπτ.
Lemon Caper Aioli
10 λεπτ.
Basil pesto
10 λεπτ.
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
BBQ Sauce
5ωρ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Καμία βαθμολογία
Tzatziki
20 λεπτ.
Guacamole
5 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.