Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g

Υλικά

Soaking
  • cashew nuts, raw (see Tip)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • water, filtered for soaking
Beetroot dip
  • beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
    500 g
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • probiotic capsules contents only (see Tip)
    2

Διατροφή ανά 660 g

Θερμίδες 2137.1 kcal / 8976 kJ
Πρωτεΐνη 41.3 g
Λιπαρά 185.8 g
Υδατάνθρακες 72.1 g
Φυτικές ίνες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων