
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 660 g
Πρωτεΐνη
41.3 g
Θερμίδες
8976 kJ /
2137.1 kcal
Λιπαρά
185.8 g
Φυτικές ίνες
23 g
Υδατάνθρακες
72.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Perfect for Dipping
13 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Vegetables with Kefir Dressing
40 λεπτ.
Béchamel sauce
15 λεπτ.
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
Hummus
10 λεπτ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Καμία βαθμολογία
Guacamole
5 λεπτ.
Curry Ketchup
30 λεπτ.
Egg-Free Mayonnaise
10 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.
Orange Curry Dressing
10 λεπτ.
Mayonnaise
5 λεπτ.
Basil Pesto
10 λεπτ.