Γλυκόξινο αγγουράκι τουρσί

Γλυκόξινο αγγουράκι τουρσί

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
2 βαζάκια

Υλικά

  • καφέ σπόρους μουστάρδας
    4 κ.γλ.
  • σκελίδες σκόρδο σπασμένες
    2
  • κόκκους μαύρου πιπεριού
    2 κ.γλ.
  • νιφάδες κόκκινου πιπεριού (προαιρετικό πεδίο)
    ½ - 1 κ.γλ.
  • ανάμεικτα αρωματικά βότανα, φρέσκα (προαιρετικό πεδίο) (άνηθο, θυμάρι, δεντρολίβανο)
    2 κλωνάρια
  • αγγουράκια kirby, μικρά (ιδανικά για τουρσί) (περίπου 125 γρ. το καθένα), ολόκληρα, που έχετε κόψει τις άκρες τους
    3 - 4
    3 - 4 κοινά αγγουράκια, μικρά, (περίπου 125 γρ. το καθένα), ολόκληρα, που έχετε κόψει τις άκρες τους
  • νερό
    230 γρ.
  • ξίδι μηλίτη
    230 γρ.
  • αλάτι
    3 κ.γλ.
  • ζάχαρη (προαιρετικό πεδίο)
    1 ½ κ.σ.

Διατροφή ανά 1 βαζάκι

Θερμίδες 135.3 kcal / 565.8 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 3510.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων