Αγγουροσαλάτα με ντρέσινγκ άνηθου και ξινής κρέμας

Αγγουροσαλάτα με ντρέσινγκ άνηθου και ξινής κρέμας

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • αγγλικά αγγούρια (μακριά και λεπτά) με ή χωρίς τη φλούδα (περίπου 800 γρ.), που έχετε κόψει τις άκρες τους
    4 - 5
  • ξινή κρέμα (sour cream)
    200 - 250 γρ.
    200 - 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • αλάτι
    1 - 2 κ.γλ.
  • άνηθο, φρέσκο κομμένο με ψαλίδι κουζίνας
    1 δέσμη
    4 κ.σ. άνηθο, αποξηραμένο
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.γλ.
  • ξίδι μηλίτη (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.σ.
  • ζάχαρη (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 161 kcal / 673.5 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 14.1 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 907.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων