Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
    1 oz
  • parsnips sliced (½ in.)
    16 - 17 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • yellow onions cut into pieces
    3 oz
  • unsalted butter
    ½ oz
  • chicken stock
    19 oz
  • canned cannellini beans rinsed, drained
    3 ½ oz
  • pure maple syrup plus extra to garnish (optional)
    ½ - 1 oz
  • half and half plus extra to garnish, to taste
    3 ½ oz
  • mixed fresh herbs to garnish
  • prosciutto (προαιρετικό πεδίο) oven dried, in pieces (see Tip)
    4 slices

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 323.2 kcal / 1352.1 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 16.5 g
Υδατάνθρακες 38.9 g
Φυτικές ίνες 7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 282.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων