
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato, Pea and Onion Samosa
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Samosa Pastry
-
plain flour plus extra for dusting255 g
-
ghee3 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water120 g
Samosa Filling
-
potatoes peeled, diced (1 cm)260 g
-
fine sea salt1 pinch
-
water1000 g
-
onions quartered (approx. 1 onion)100 g
-
vegetable oil15 g
-
cumin seeds1 ¼ tsp
-
onion20 g
-
frozen peas50 g
-
frozen mixed vegetables50 g
-
fresh green chillies deseeded if desired2
-
garam masala1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut into rounds (2 mm)15 g
-
fresh coriander leaves10 g
Finalisation
-
water for paper towels
-
vegetable oil for deep frying
-
plain flour for dusting
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
129.2 kcal /
540.4 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
11.7 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
17.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ruby Bhogal
6 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood and Cream Cheese Rolls
1h 20min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Hidden Veg Sausage Rolls
3h 45min
Spiced Beef Rolls
3h 10min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12h 30min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Date and Nut Balls
20min
Crab Salad on English Muffins
2h 45min
Savoury Apero Stars
40min
Frozen Champagne Jellies
Nessuna valutazione
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1h