Quiche Lorraine sem glúten

Quiche Lorraine sem glúten

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 fatias

Υλικά

Massa
  • queijo Gruyère cortado em pedaços
    50 g
  • manteiga cortada em pedaços pequenos (1-2 cm aprox.), previamente congelada, mais q.b. p/ untar
    75 g
  • farinha p/ pão s/ glúten mais q.b. p/ polvilhar
    100 g
  • amido de milho
    50 g
  • água fria
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
Recheio
  • bacon cortado em cubos
    150 g
  • ovos
    4
  • leite
    50 g
  • natas, min. 30% de gordura
    100 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • pimenta
    2 pitadas de

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fatia

Νάτριο 575.7 mg
Πρωτεΐνη 9.5 g
Θερμίδες 1320.2 kJ / 315.5 kcal
Λιπαρά 24.8 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.3 g
Υδατάνθρακες 14.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων