
Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜猪肉豆腐锅
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
韩式泡菜400 克
-
洋葱 ,切丝100 克
-
麻油1 汤匙
-
韩式辣椒酱1 汤匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
蒜泥 (προαιρετικό πεδίο)½ 茶匙
-
姜 ,切片10 克
-
水900 克
-
五花肉 切片300 克
-
金针菇 去根部,洗净120 克
-
新鲜青辣椒 斜切薄片1 根
-
老豆腐 切块350 克
-
葱 切段3 根
-
盐 依个人口味调整1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
457 kcal /
1913 kJ
Πρωτεΐνη
20.769 g
Λιπαρά
34.933 g
Υδατάνθρακες
14.699 g
Φυτικές ίνες
2.98 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

韩式风味餐
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα