Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron

Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de pois chiches secs
    200 g
  • d'eau
    440 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de poudre de curcuma séché
    ½ c. à café
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    ½ c. à café
  • de filet de cabillaud, sans la peau coupé en bâtonnets (2 cm x 5 cm)
    500 g
  • d'oignon
    20 g
  • de chair de potiron pelé, coupé en morceaux (2-3 cm)
    450 g
  • de romarin frais feuilles seulement
    1 brin

Διατροφή ανά 4 portions

Θερμίδες 1211 kcal / 5073 kJ
Πρωτεΐνη 113 g
Λιπαρά 51 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 25 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 1943 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων