Cholent de carne com legumes de inverno

Cholent de carne com legumes de inverno

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • alho
    1 - 2 dentes de
  • cebola
    60 g
  • azeite
    40 g
  • carne de vaca s/ osso p/ guisar
    500 g
  • bolbo de aipo s/ casca, cortado em pedaços
    100 g
  • pastinaca s/ casca, cortado em pedaços
    100 g
  • batata s/ casca, cortado em pedaços
    100 g
  • cenoura s/ casca, cortado em pedaços
    100 g
  • água
    900 g
  • mel
    10 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá cheia de
    1 cubo de caldo de carne
  • curcuma em pó
    1 ½ c. chá de
  • paprika fumada
    1 ½ c. chá de
  • folha de louro
    1
  • sal
    ½ - 1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • cevada perolada
    150 g
  • Pão quente q.b. p/ servir

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 466.1 kcal / 1950.3 kJ
Πρωτεΐνη 33.7 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 46.8 g
Φυτικές ίνες 10.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 756.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων