
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
370 g
Υλικά
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Διατροφή ανά 370 g
Θερμίδες
344 kcal /
1440 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
19 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
341 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Honeycomb butter
10 Min
Citrus salt
35 Min
Spicy Cajun rub
5 Min
Chilli oil
25 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Porcini mushroom salt
5 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min