
Συσκευές & Αξεσουάρ
Käse-Bier-Fondue
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie abgezupft20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Gruyère in Stücken400 g
-
Appenzeller in Stücken400 g
-
helles Hefebier500 g
-
Speisestärke30 g
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
2099 mg
Πρωτεΐνη
57 g
Θερμίδες
3718 kJ /
889 kcal
Λιπαρά
64 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie-Ramen mit Ei
2 godz. 10 min
Käsefondue
15 min
Julienne-Gemüse mit Basmati und süß-saurer Sauce
40 min
Rote-Bete-Risotto mit Orangen-Fenchel-Salat
1 godz. 10 min
Indische Wraps
30 min
Miso-Gemüse-Spaghetti
50 min
Türkisches Gemüse
30 min
Babyfreundliche Linsen-Feta-Tarte
1 godz. 15 min
Brokkoli-Omelettes
35 min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40 min
Pizza-Bruschetta
1 godz. 30 min
Tomatengnocchi mit Pesto
1 godz.