Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla

Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla

4.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 300 g de cebolla en trozos
  • 80 g de mantequilla
  • 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
  • 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
  • 100 g de vino Pedro Ximénez
  • 2000 g de sal gorda
  • 2 magrets de pato
  • 500 g de agua

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 332 kcal / 1389 kJ
Πρωτεΐνη 27.32 g
Λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 12.56 g
Φυτικές ίνες 3.19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων