Pannacotta façon cappuccino

Pannacotta façon cappuccino

4.6 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Réalisation de la pannacotta
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
    2 ½
  • de crème liquide entière
    250 g
  • de lait
    250 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de café instantané
    10 - 15 g
Réalisation de la chantilly au mascarpone
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    130 g
  • de mascarpone froid
    65 g
  • de sucre glace
    20 g
  • cacao en poudre pour la décoration

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 386 kcal / 1669 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 28 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων