Κέικ Γεωγραφία

4.8 152 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 κομμάτια

Υλικά

  • βούτυρο για το βουτύρωμα
  • αλεύρι φαρίνα
    300 γρ.
  • ζάχαρη
    300 γρ.
  • ηλιανθέλαιο
    170 γρ.
  • αυγά
    5
  • σπιτική ζάχαρη βανίλιας
    1 κ.σ.
    1 φακελάκι ζάχαρη βανίλιας
  • γάλα
    200 γρ.
  • μπέικιν πάουντερ
    3 κοφτά κ.γλ.
  • κακάο
    40 γρ.
    40 γρ. σκόνη σοκολάτας (drinking chocolate)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 1121 kJ / 268 kcal
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 36 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

5.0(5)

5ωρ. 30 λεπτ.

Μίνι σπιτάκια gingerbread για φλιτζάνια

Μίνι σπιτάκια gingerbread για φλιτζάνια

5.0(1)

5ωρ. 30 λεπτ.

Τούρτα μπράουνι με σοκολάτα και αλμυρή καραμέλα

Τούρτα μπράουνι με σοκολάτα και αλμυρή καραμέλα

5.0(1)

2ωρ. 40 λεπτ.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βιτρώ

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βιτρώ

4.0(1)

4ωρ. 10 λεπτ.

Σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς και φρούτα γλασέ

Σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς και φρούτα γλασέ

4.8(5)

30 λεπτ.

Μπισκότο βουτύρου "shortbread" χωρίς γλουτένη

Μπισκότο βουτύρου "shortbread" χωρίς γλουτένη

5.0(1)

1ωρ. 20 λεπτ.

Πασχαλινό κέικ

Πασχαλινό κέικ

5.0(2)

1ωρ. 55 λεπτ.

Κέικ φιστικιού Αιγίνης με γλάσο από λάιμ

Κέικ φιστικιού Αιγίνης με γλάσο από λάιμ

5.0(1)

1ωρ. 30 λεπτ.

Κεραστικά με καρύδα και φιστίκια Αιγίνης

Κεραστικά με καρύδα και φιστίκια Αιγίνης

Καμία βαθμολογία

Μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας και κρέμα φιστικιού Αιγίνης

Μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας και κρέμα φιστικιού Αιγίνης

Καμία βαθμολογία

Κραμπλ με κρέμα φιστικιού Αιγίνης

Κραμπλ με κρέμα φιστικιού Αιγίνης

Καμία βαθμολογία

Κέικ με φιστίκια Αιγίνης και κρέμα λεμονιού

Κέικ με φιστίκια Αιγίνης και κρέμα λεμονιού

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων