
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian Ditalini Vegetable Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (προαιρετικό πεδίο) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
233 kcal /
975 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
427 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile Chunky Soup
50 λεπτ.
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1ωρ. 15 λεπτ.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
30 λεπτ.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Salmorejo
10 λεπτ.
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Egusi Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 λεπτ.
Leek and Potato Soup
40 λεπτ.