
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
520 mg
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
3090 kJ /
739 kcal
Λιπαρά
30 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
85 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple pecan ice cream
26ωρ. 30 λεπτ.
Rum baba
3ωρ.
Vegan custard
15 λεπτ.
Apple, pear and bay leaf cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Coconut and pistachio delight
1ωρ. 10 λεπτ.
Rava payasam
50 λεπτ.
Peanut butter and chocolate custard
15 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Jam-filled sweet potato doughnuts
3ωρ. 10 λεπτ.