
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
739 kcal /
3090 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
85 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
520 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1 Std. 45 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Raw lamington slice
1 Std.
Chocolate crackle surprise
2 Std. 30 Min
Banana Nice cream
5 Min
Tri-coloured snow cones
1 Std.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 Std. 20 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min