Daging Domba Gulung

Daging Domba Gulung

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 porsi

Υλικά

  • ikan teri, diawetkan dalam minyak (sekitar 6 fillet)
    15 g
  • daun peterseli segar
    25 g
  • acar caper dibilas
    1 sdm
  • siung bawang putih
    2
  • jus lemon
    10 g
  • minyak zaitun
    10 g
  • mustard Dijon
    1 sdt
  • lada hitam bubuk
    ½ sdt
  • daging punggung domba tanpa tulang
    1500 - 2000 g
  • white wine
    150 g
  • air
    150 g

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 460 kcal / 1924 kJ
Πρωτεΐνη 33.8 g
Λιπαρά 35.9 g
Υδατάνθρακες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων