Ayam Panggang Honey Mustard dengan Purée Kembang Kol

Ayam Panggang Honey Mustard dengan Purée Kembang Kol

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • bawang putih utuh tambahkan dua siung
    1
  • minyak zaitun
    35 g
  • bawang bombai dipotong bagi empat
    250 g
  • madu
    30 g
  • mustard gandum
    40 g
  • mustard Dijon (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
  • rosemary segar daun saja
    1 sdm
  • garam laut
    2 sdt
  • fillet dada ayam, dengan kulit atau tanpa kulit (sekitar 650 g)
    4
  • kuntum kembang kol
    800 g
  • susu sapi
    130 g
  • lada hitam bubuk secukupnya
    ¼ - ½ sdt
  • daun thyme segar untuk hiasan
    1 sdt

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 381 kcal / 1596 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων