
Συσκευές & Αξεσουάρ
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Goat's cheese flans and leeks
-
butter for greasing
-
flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut in pieces (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
260 kcal /
1089 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRussian beetroot salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Vegetable potato salad with chicken
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken galantine with dill yoghurt
3ωρ. 25 λεπτ.
Spelt and chicken salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Potato fritter burgers with spinach
35 λεπτ.
Lemon grass beef salad
30 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9ωρ. 10 λεπτ.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Καμία βαθμολογία