Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)

Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • eggs
    6
  • water
    800 g
  • salt
    ½ tsp
  • instant dashi powder (see variation)
    ½ tsp
  • soy sauce
    2 tsp
  • ground pepper
    1 pinch
  • pork mince (προαιρετικό πεδίο)
    100 g
  • fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced
    30 g
  • raw prawns, medium size, peeled
    6
    6 surimi sticks, cut in pieces
  • frozen green peas (25 g)
    30

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 138 kcal / 576 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων