
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dim sum 'Shao mai'
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 pieces
Υλικά
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (προαιρετικό πεδίο) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
57 kcal /
240 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2ωρ. 30 λεπτ.
Pearl rice meatballs
Καμία βαθμολογία
Green coloured eggs
55 λεπτ.
Orange coloured eggs
Καμία βαθμολογία
Yellow coloured eggs
Καμία βαθμολογία
Red-bown coloured eggs
Καμία βαθμολογία
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1ωρ. 30 λεπτ.
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Καμία βαθμολογία
Light blue coloured eggs
Καμία βαθμολογία
Savory tart with tuna, eggs and capers
1ωρ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.