Marcepanowe kulki z orzechami włoskimi w karmelu

Marcepanowe kulki z orzechami włoskimi w karmelu

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
20 sztuk

Υλικά

Masa marcepanowa
  • 150 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
  • 150 g cukru pudru
  • 1 białko
  • 2 krople ekstraktu migdałowego, naturalnego
  • 1 - 2 krople barwnika spożywczego w dowolnym kolorze
  • 40 orzechów włoskich, łuskanych, połówek (ok. 120 g)
Gorąca kąpiel wodna
  • 1000 g wody
Karmel
  • 300 g cukru
  • 30 g wody
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1000 g wody do Mycia Wstępnego
  • 1 łyżka octu do Mycia Wstępnego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 180.8 kcal / 756.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 25.2 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 6.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων