Salsa di peperoni rossi (Ajvar)

Salsa di peperoni rossi (Ajvar)

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
1340 g

Υλικά

  • 1000 g di peperoni rossi privati dei semi e tagliati a pezzetti
  • 150 g di zucchero
  • 50 - 70 g di olio extravergine di oliva
  • 2 g di peperoncino piccante in polvere
  • 10 g di sale
  • 50 g di passata di pomodoro
  • 1 foglia di alloro secca
  • 3 spicchi di aglio
  • 70 g di aceto di vino bianco

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 30 g

Θερμίδες 34.4 kcal / 144 kJ
Πρωτεΐνη 0.3 g
Λιπαρά 1.6 g
Υδατάνθρακες 4.9 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 107.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων