Salsa di peperoni rossi (Ajvar)

Salsa di peperoni rossi (Ajvar)

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
1340 g

Υλικά

  • di peperoni rossi privati dei semi e tagliati a pezzetti
    1000 g
  • di zucchero
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 - 70 g
  • di peperoncino piccante in polvere
    2 g
  • di sale
    10 g
  • di passata di pomodoro
    50 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • spicchi di aglio
    3
  • di aceto di vino bianco
    70 g

Διατροφή ανά 30 g

Θερμίδες 34.4 kcal / 144 kJ
Πρωτεΐνη 0.3 g
Λιπαρά 1.6 g
Υδατάνθρακες 4.9 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 107.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων