Crostata alle albicocche

Crostata alle albicocche

4.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    5 g
  • di zucchero di canna
    100 g
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di fecola di patate
    150 g
  • di burro freddo, a tocchetti
    120 g
  • tuorlo
    1
  • uovo
    1
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di confettura di albicocche
    150 g
  • di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
    500 g
  • di zucchero di canna
    30 g
  • gelato alla crema a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 304 kcal / 1272.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.1 g
Λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 51.1 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 89.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων