
Συσκευές & Αξεσουάρ
Boter plank met spinaziepesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
20 porties
Υλικά
-
slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
183.1 kcal /
766.1 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
17.5 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Νάτριο
332 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Foodtrends 2023
17 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrème pâtissière
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Καμία βαθμολογία
Hollandaise saus
Καμία βαθμολογία
Vanille Yoghurt
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Kimchi
Καμία βαθμολογία
Hartige cashew roomkaas
Καμία βαθμολογία
Cashew cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Parmezaan op plantaardige basis
5 λεπτ.
Vegan boter
Καμία βαθμολογία
Cashew schenkroom
Καμία βαθμολογία
Tempé
48ωρ.