Boter plank met spinaziepesto

Boter plank met spinaziepesto

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
20 porties

Υλικά

  • slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
    500 g
    room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • melk
    20 g
  • Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
    50 g
    pecorino, in stukken gesneden (2 cm)
  • geroosterd en ongezouten cashewnoten
    40 g
  • bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
    90 g
  • knoflookteentje
    ½
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • Parma ham
    10 sneetjes

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 183.1 kcal / 766.1 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 17.5 g
Υδατάνθρακες 2.3 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Νάτριο 332 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων