Risotto Tomat dengan Ayam Lemon Ricotta

Risotto Tomat dengan Ayam Lemon Ricotta

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porsi

Υλικά

Ayam Isi Ricotta
  • keju Parmesan potong-potong (2 cm)
    40 g
  • daun-datar peterseli
    15 g
  • daun mint, segar
    15 g
  • kulit lemon, parut
    1 sdm
  • keju ricota dingin
    200 g
  • garam laut
    1 sdt
  • lada hitam bubuk
    1 sdt
  • fillet dada ayam, tanpa kulit, tanpa tulang dibelah dua secara horizontal
    6
Risotto Tomat
  • bawang merah dipotong bagi dua
    1
  • siung bawang putih
    1
  • daun-datar peterseli dipotong-potong
    15 g
  • minyak zaitun
    40 g
  • beras risotto
    300 g
  • tomat matang dibagi empat
    200 g
  • white wine
    60 g
  • pure tomat
    20 g
  • air
    500 g
  • dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l) hancur
    1
    1 sdt pasta kaldu sayur
  • garam laut
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk
    ¼ sdt
  • mentega tawar potong dadu
    30 g

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 569 kcal / 2392 kJ
Πρωτεΐνη 52 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων