
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜冬笋肉丝
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒1 茶匙
-
油25 克
-
雪菜 切末200 克
-
笋 选新鲜冬笋, 去皮切丝150 克
-
糖 (προαιρετικό πεδίο) (见要诀)½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
135 kcal /
567 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
9.6 g
Υδατάνθρακες
4.9 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

饗食弄堂
66 Συνταγές
Κίνα
Κίνα