Charlotte Russe

Charlotte Russe

4.3 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions

Υλικά

  • gelatine leaves
    8
  • chilled water to soak
  • sponge fingers (approx. 250 g)
    24
Custard filling
  • eggs separated
    4
  • sugar
    175 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • milk
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    500 g
Raspberry jelly
  • gelatine leaves
    1 ½
  • chilled water to soak
  • frozen raspberries
    100 g
  • water
    100 g
  • caster sugar
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 522.7 kcal / 2187.1 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 29.6 g
Υδατάνθρακες 53.1 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.8 g
Νάτριο 149.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων