
Συσκευές & Αξεσουάρ
Charlotte Russe
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
522.7 kcal /
2187.1 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
29.6 g
Υδατάνθρακες
53.1 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.8 g
Νάτριο
149.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Retro
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional Apple pie
1 godz. 30 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Rhubarb crumble
45 min
Vanilla bean marshmallows
2 godz. 15 min
Profiteroles
2 godz.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Portuguese-style crème brûlée
25 min