Pane ripieno Margherita

Pane ripieno Margherita

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    240 g
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina e un altro po' per infarinare
    400 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
Ripieno
  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodori essiccati, sottolio,
    sgocciolati
    140 g
  • di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di olio di oliva
    20 g
  • di pepe
    4 pizzichi
  • di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
    300 g

Διατροφή ανά 8 porzioni

Θερμίδες 3153.2 kcal / 13193 kJ
Πρωτεΐνη 137.5 g
Λιπαρά 116.9 g
Υδατάνθρακες 400.9 g
Φυτικές ίνες 34.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 46.7 g
Νάτριο 5746.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων