
Συσκευές & Αξεσουάρ
Café-de-Paris-Butter
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
frische Petersilienblätter25 g
-
Schnittlauch in Röllchen25 g
-
Majoran abgezupft3 Zweige
-
Dill5 g
-
frische Thymianblättchen5 g
-
Basilikumblätter, frisch10 g
-
Ketchup30 g
-
Senf15 g
-
Kapern15 g
-
Schalotten halbiert60 g
-
Knoblauchzehen2
-
Sardellenfilets, in Öl5
-
Branntweinessig1 TL
-
Cognac2 TL
-
Sherry (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Weinbrand (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Curry1 ½ TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Zitronensaft5 g
-
geriebene Orangenschale½ TL
-
Orangensaft15 g
-
Salz8 g
-
Pfeffer½ TL
-
Butter weich500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
187 mg
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
792 kJ /
189 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Bete-Joghurt-Dip
20 λεπτ.
Pilzsauce
35 λεπτ.
Trauben-Chutney
25 λεπτ.
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 λεπτ.
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 λεπτ.
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Vegane Bratensauce
45 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Avocado-Orangen-Butter
10 λεπτ.
Rote Mojo-Sauce
10 λεπτ.