
Συσκευές & Αξεσουάρ
Café-de-Paris-Butter
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
frische Petersilienblätter25 g
-
Schnittlauch in Röllchen25 g
-
Majoran abgezupft3 Zweige
-
Dill5 g
-
frische Thymianblättchen5 g
-
Basilikumblätter, frisch10 g
-
Ketchup30 g
-
Senf15 g
-
Kapern15 g
-
Schalotten halbiert60 g
-
Knoblauchzehen2
-
Sardellenfilets, in Öl5
-
Branntweinessig1 TL
-
Cognac2 TL
-
Sherry (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Weinbrand (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Curry1 ½ TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Zitronensaft5 g
-
geriebene Orangenschale½ TL
-
Orangensaft15 g
-
Salz8 g
-
Pfeffer½ TL
-
Butter weich500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
187 mg
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
792 kJ /
189 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSauce Béarnaise
40 λεπτ.
Marinade für Spare Ribs
10 λεπτ.
Knoblauchöl mit Chili
5 λεπτ.
Guacamole
5 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
5 λεπτ.
Parmesancreme
5 λεπτ.
BBQ-Sauce
25 λεπτ.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 λεπτ.
Knoblauchcreme à la Ikors
10 λεπτ.
Paprika-Auberginen-Mus
1ωρ.
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1ωρ.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3ωρ.