Empada vegetariana

Empada vegetariana

4.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 doses

Υλικά

Recheio
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    60 g
  • curgete cortada às rodelas finas
    350 g
  • limão só a raspa
    ½
  • folhas de tomilho-limão
    1 c. chá de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • cebola roxa cortada em pedaços
    150 g
  • hortelã só as folhas
    10 pés de
  • beringela cortada às rodelas finas
    300 g
  • cebola cortada em pedaços
    80 g
  • cenoura cortada às rodelas finas
    250 g
  • cominhos em pó
    1 pitada de
  • vinagre
    5 g
Massa
  • água
    200 g
  • manteiga
    170 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    450 g
  • pimento vermelho assado
    500 g
  • gemas de ovo p/ pincelar
    2

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 501.8 kcal / 2099.4 kJ
Πρωτεΐνη 10.2 g
Λιπαρά 27.1 g
Υδατάνθρακες 55.7 g
Φυτικές ίνες 6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Νάτριο 766.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων