Συσκευές & Αξεσουάρ
烤猪肉汉堡
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
8 人份
Υλικά
腌制
-
猪颈肉 整条1200 - 1500 克
-
干牛至叶 约1汤匙5 克
-
香蒜粉 约1汤匙5 克
-
孜然粉 约1汤匙5 克
-
烟熏红辣椒粉 约1汤匙5 克
-
辣椒粉 约1汤匙5 克
-
黑胡椒粉 约1茶匙2 - 3 克
烧烤酱
-
法国第戎芥末酱180 克
-
番茄酱130 克
-
苹果醋50 克
-
红糖80 克
-
生抽50 克
-
塔巴斯科辣椒酱 (προαιρετικό πεδίο)3 - 5 滴
-
香蒜粉15 克
-
红辣椒粉 约1小撮1 - 2 克
-
盐10 克
烧烤与组合
-
汉堡餐包8 个
-
卷心菜叶 装饰用适量
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1711.7 mg
Πρωτεΐνη
49.5 g
Θερμίδες
2666 kJ /
637.2 kcal
Λιπαρά
20.2 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
64.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
烧烤派对
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα