Συσκευές & Αξεσουάρ
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
311.4 mg
Πρωτεΐνη
4.4 g
Θερμίδες
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Λιπαρά
13.4 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
100.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChristmas tiramisu
24ωρ. 20 λεπτ.
Gin and lime pie
3ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon
15 λεπτ.
Chocolate and anise fruit bark
2ωρ. 20 λεπτ.
Pavlova
6ωρ.
Hot chocolate on a stick
1ωρ. 20 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3ωρ. 10 λεπτ.
Hazelnut Bavarian
6ωρ. 25 λεπτ.