
Συσκευές & Αξεσουάρ
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
523.5 kcal /
2190.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
100.7 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Νάτριο
311.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
1ωρ. 30 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Raw snickers slice
55 λεπτ.
Rice pudding
50 λεπτ.
Chai masala tea
15 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Traditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2ωρ. 30 λεπτ.