
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
611.9 kcal /
2560.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.1 g
Λιπαρά
30.2 g
Υδατάνθρακες
80.2 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.9 g
Νάτριο
52.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
1ωρ. 30 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Raw snickers slice
55 λεπτ.
Rice pudding
50 λεπτ.
Chai masala tea
15 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Traditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2ωρ. 30 λεπτ.