Maronicremesuppe (vegan)

Maronicremesuppe (vegan)

4.5 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Zwiebeln geschält, halbiert, in Spalten geschnitten
    150 g
  • Maroni, gegart, geschält
    300 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Zucker
    10 g
  • Weißwein vegan
    125 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
    150 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
    4 geh. TL
    2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), (vegan)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • vegane Sahne (z.B. Hafercuisine, Sojacuisine, Cashewcuisine)
    200 g
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    10 g
  • Petersilienblätter, frisch (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portionen

Θερμίδες 303 kcal / 1267 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 415 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων