Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder1 oz
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear7 oz
-
egg yolks, from large eggs4
-
water2 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1180.9 kcal /
4940.7 kJ
Πρωτεΐνη
70.9 g
Λιπαρά
95.7 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Νάτριο
1129.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGround Beef Taco Filling
25 λεπτ.
Teriyaki Chicken and Rice
40 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Mediterranean Lamb Burger
45 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1ωρ.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 λεπτ.
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 λεπτ.