
Συσκευές & Αξεσουάρ
Raspberry ripple cones
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
9 portions
Υλικά
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
421.8 kcal /
1764.7 kJ
Πρωτεΐνη
5.8 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.2 g
Νάτριο
76.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Beat the heat
23 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPears in orange syrup
45min
Better-for-you custard
15min
Chocolate ripple cheesecake towers
40min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min
Runny custard
15min
Cheesecakes in jars
4h
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Floating islands
1h
Summer ice cream cake
4h 50min
Haupia Pie
3h
Panna cotta
6h 15min
Chocolate pudding
6h 30min