Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)

Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)

3.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
    130 g
  • Rapsöl etwas mehr zum Einfetten
    15 g
  • Wasser lauwarm
    65 g
  • Salz
    ½ TL
  • Essig
    1 Spritzer
  • Haselnüsse, ganz
    40 g
  • Birnen reif, geviertelt, entkernt
    500 g
  • vegane Margarine
    75 g
  • Semmelbrösel
    75 g
  • Zucker
    35 g
  • Vanillezucker
    ½ TL
  • Zimt, gemahlen
    ½ TL
  • Zitronenschale, gerieben von einer Bio-Zitrone
    ½ TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    ½ TL
  • Rosinen
    40 g
Vanillesauce
  • Mandeldrink (z.B. Ja! Natürlich Bio Mandeldrink ungesüßt)
    500 g
  • Zucker
    30 g
  • Vanillezucker (siehe Tipp)
    1 TL
  • Speisestärke
    35 g
  • Kardamomkapsel
    1
  • Kurkuma, gemahlen (προαιρετικό πεδίο) für die Farbe
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 319 kcal / 1332 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 46 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 331 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων