Kartoffel-Spinat-Gratin

Kartoffel-Spinat-Gratin

3.9 88 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Scheiben (ca. 1-2 mm), siehe Tipp
    500 g
  • Rahmspinat, TK oder Würzspinat, TK, aufgetaut
    130 g
  • Feta grob zerbröselt
    100 g
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Walnusshälften
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Sahne
    150 g
  • Wasser
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Muskat
    1 Prise
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht oder 0,5 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 942 kcal / 3939 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 66 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 33 g
Νάτριο 2249 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων