
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and ginger paste
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 25 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Διατροφή ανά 800 g
Θερμίδες
2443.7 kcal /
10224.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
624 g
Φυτικές ίνες
23.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
19.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 min
No fail béchamel
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Arrabbiata sauce
20 min
Tomato pasta sauce
40 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Diane sauce
20 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Teriyaki sauce
25 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Mushroom sauce
20 min
Caramelised balsamic reduction
30 min