
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and ginger paste
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 25 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 800 g
Νάτριο
19.8 mg
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Λιπαρά
1.1 g
Φυτικές ίνες
23.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
624 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35min
Layered Mexican dip
25min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Sage and black garlic butter
10min
Zingy avocado and lime dip
10min
Cucumber and mint raita
30min
Hollandaise
15min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
French dressing
5min
Toum
15min