
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and ginger paste
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 25 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Διατροφή ανά 800 g
Θερμίδες
2443.7 kcal /
10224.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
624 g
Φυτικές ίνες
23.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
19.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked pâté
3 Std.
Smashed pea and bean dip
30 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Chunky guacamole
10 Min
Yoghurt cheese
Keine Bewertungen
Teriyaki deli chicken
40 Min
Asian dipping sauce
25 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Earl Grey and whisky glaze
1 Std.
Lime glaze
40 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min