
Συσκευές & Αξεσουάρ
Volle Kanne Vollkorn-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 21ωρ.
20 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Vollkorn-Weizenmehl125 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe1 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
Vollkorn-Weizenmehl325 g
-
Wasser230 g
-
frische Hefe7 g
-
Salz10 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
195 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
348 kJ /
83 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Backen mit Axel Schmitt
5 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStockbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Blätterteig-Pizza
30 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 45 λεπτ.
Regenbogen-Fladenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Neapolitanischer Kranz
2ωρ. 15 λεπτ.
Schnelle Thunfisch-Pizza
1ωρ.
Fatayer mit Käse und Minze
1ωρ. 5 λεπτ.
Herzhafter Chorizo-Kuchen
1ωρ.
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Blumenkohl-Flammkuchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Focaccine
2ωρ.
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1ωρ. 20 λεπτ.