
Συσκευές & Αξεσουάρ
Volle Kanne Vollkorn-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
20 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Vollkorn-Weizenmehl125 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe1 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
Vollkorn-Weizenmehl325 g
-
Wasser230 g
-
frische Hefe7 g
-
Salz10 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
83 kcal /
348 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
195 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Backen mit Axel Schmitt
5 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBadischer Flammkuchen
1ωρ.
Flammkuchen mit Guacamole und Steakstreifen
45 λεπτ.
Blitz-Pizza
40 λεπτ.
Bunte-Tomaten-Quiche
1ωρ. 10 λεπτ.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 λεπτ.
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1ωρ. 45 λεπτ.
Polenta-Pizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry-Kokos-Knäckebrote
2ωρ. 15 λεπτ.
Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung
1ωρ. 20 λεπτ.
Empanada Gigante
1ωρ. 15 λεπτ.
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1ωρ.
Kernige Cracker
1ωρ. 40 λεπτ.