
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and horseradish relish
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
25 kcal /
104.6 kJ
Πρωτεΐνη
0.8 g
Λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
94.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Honeycomb butter
10 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Spicy Cajun rub
5 λεπτ.
Chilli oil
25 λεπτ.
Brown sugar spice rub
5 λεπτ.
Porcini mushroom salt
5 λεπτ.
Rosemary salt
24ωρ. 5 λεπτ.