Beetroot and horseradish relish

Beetroot and horseradish relish

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
16 portions

Υλικά

  • water
    500 g
  • beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
    700 g
  • fresh horseradish peeled (see Tips)
    75 g
  • red wine vinegar
    40 g
  • ground caraway seeds
    ½ tsp
  • white sugar to taste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 25 kcal / 104.6 kJ
Πρωτεΐνη 0.8 g
Λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 5.6 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 94.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων