 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
迷迭香培根麵包棒
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 13ωρ.
              
              
                
                40 個
              
            Υλικά
- 
          橄欖油 多備一些刷油用180 克
- 
          新鮮迷迭香 取葉子1 大匙
- 
          乾酵母粉1 茶匙
- 
          水250 克
- 
          裸麥麵粉70 克
- 
          高筋麵粉 可多備一些撒粉用430 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          培根片 切小片(約0.5公分)100 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 個
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        394 kJ  / 
                        94 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Pepe義大利廚房
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    